Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Ondernemer

Ondernemer

Marlies Slomp - Meerlanden - vrachtwagen - gestart als ondernemer

Al langere tijd speelde ik met het idee om voor mijzelf te gaan beginnen en sinds 1 juli is het een feit: Ik ben ondernemer! Als de drijvende kracht achter Facility-Wijs ondersteun ik organisaties met hun facilitaire dienstverlening door het leveren van interim-management, projectmanagement en procesoptimalisatie.

En mijn 1e opdracht als ondernemer is ook al een feit. Het komende half jaar ben ik werkzaam als interim facilitair manager voor Meerlanden, een maatschappelijke en innovatieve onderneming die op inclusieve en vooruitstrevende wijze producten, afval- en grondstoffen inzamelt, verwerkt, hergebruikt en recyclet.

En om te begrijpen waar je het uiteindelijk allemaal voor doet moet je ook ervaren wat de medewerkers elke dag ervaren. Dus was het een middagje meerijden op de vrachtwagen om GFT-afval op te halen. Mooi om te zien wat er allemaal komt kijken bij de inzameling en het hergebruik van grondstoffen.

Marlies Slomp - Meerlanden - vrachtwagen - gestart als ondernemer

Mocht je meer willen weten over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen?